Plaćate li zamjenske kvote? Zamijenite ih za promotivne artikle s vašim logom!

Jeste li znali da ste kao organizacija koja zapošljava najmanje 20 zaposlenika, dio obveznika kvotnog zapošljavanja? Što to znači? 

Navedeni poslodavci dužni su zaposliti osobe s invaliditetom i to u visini od 3% u odnosu na ukupan broj zaposlenih na temelju kojih se utvrđuje kvota, neovisno o djelatnosti koju poslodavac obavlja stoga plaćaju mjesečne kaznene doprinose.

Ukoliko ne zapošljavate osobu s invaliditetom, ono što jedino trebate provjeriti sa vašim računovodstvenim odjelom je koliki iznos plaćate za kazneni doprinos jer taj iznos možete u potpunosti iskoristiti za kupnju promotivnog materijala ili korporativnih poklona za vašu organizaciju, što znači:

  • Umjesto plaćanja kaznenog doprinosa, od nas dobivate proizvode potrebne za vaše poslovanje, u 100% iznosu mjesečnog kaznenog doprinosa.
  • Na taj način pomažete nama da opstane mo na tržištu, podržavate organizacije koje zapošljavaju više od 50% osoba s invaliditetom, organizaciji stvarate dodatnu vrijednost i smanjujete troškove marketinga.